Koukounaria Hotel & Suites

Alykes Grecia
de la
EUR 1618 00 EUR
2 adulti

Hotelul Koukounaria este situat la marginea localității Alykes, in mijlocul unei grădini luxuriante. Plaja si centrul localității Alykes se află la numai 300 de metri. Hotelul oferă un restaurant gourmet, 2 piscine si 2 baruri, precum si camere luminoase dotate cu un balcon mare.

Zona piscinelor include o piscină de dimensiuni olimpice, o piscină pentru copii si o cadă cu hidromasaj. Există și o terasă spațioasă in jurul piscinei, dotată cu șezlonguri și umbrele gratuite.

Snack-barul de la piscină oferă sucuri proaspete, precum si mancăruri si salate proaspete, pregătite cu ingrediente din grădina de legume a hotelului. Restaurantul à la carte Lino Bistro serveste mancăruri grecesti si internationale.

In timpul serii, Blues Bar oferă cocktailuri exotice si o varietate de băuturi cu și fără alcool. Oaspetii care nu vor să rateze evenimentele sportive preferate au la dispozitie un TV cu ecran mare cu canale prin satelit.

Oaspetii mai tineri ai Hotelului Koukounaria se pot distra la un loc de joacă si in sala cu jocuri electronice. Sunt disponibile si mese de biliard.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Koukounaria Hotel & Suites, Zakynthos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate