Descriere:
White Rock din Kos este simbolul luxului extravagant si al opulentei superioare.Acest hotel de lux din Kos ofera o vacanta de neuitat pe insula Hippocrates.

Localizare:
Amplasat pe cel mai inalt punct,are o perfecta imagine a satului Kefalos, cu vederi fabuloase ale marii in toata splendoarea sa, White Rock of Kos este un hotel de lux de 5 stele.

 
Facilitati hotel;
O adevarata vacanta relaxanta ii asteapta pe turistii doresc sa descopere frumusetea orasului Kos. Oferind vederi superbe la albastrul
Marii Egee, White Rock of Kos ofera cazare in apartamente cu o multime de oportunitati, tratamente spa si wellness exclusive, retete aromate la restaurantul sau elegant, piscine in aer liber cu facilitati de jacuzzi pentru momente de liniste extrema si relaxare.
 

Un hotel elegant, cu o estetica luxoasa, caracterizeaza stilul arhitectural si principiilor de decorare din Kos White Rock are o atmosfera foarte personalizata, cu o locatie frumoasa.

 Facilitati camere;

Camerele si suitele au un stil eclectic, cu ainfluente moderne. Decorul apartamentelor de lux de la White Rock din Kos creeaza o atmosfera calda si sofisticata. Albul este culoarea predominanta care demonstreaza simplitatea caracterului hotelului. Cu mobilier din lemn, culori naturale calde si obiecte de decor modern, camerele si apartamentele sunt confortabile si inteligente, cu o senzatie de spatiu si lumina, complet echipate, de cea mai inalta calitate, cu toate facilitatile unui hotel de lux de 5 stele din Kos . Ferestrele inalte si perdelele albe stralucitoare asigura luminozitatea camerelor, in timp ce terasele tuturor camerelor si apartamentelor de lux sunt o adevarata bijuterie, cu privelisti superbe ale apusului.

White Rock este locul ideal, mai ales pentru cei care doresc sa experimenteze luxul autentic al insulei Kos.

https://www.whiterockofkos.gr/the-hotel/

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - KOS 2024 (luni) Bucuresti - Kos; Taxele de aeroport; Avion KOS - OTOPENI 2024 (luni) Kos - Bucuresti; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre White Rock of Kos, Kos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate